Dit weekend is De Scandinavië Markt op het terrein van Museum Schokland. Deze zaterdag daarom een iets andere “mys” dan anders. Als je dit leest zijn wij op weg naar Schokland of misschien al aan het opbouwen of is de markt al open!

Gisteren hebben we de laatste voorbereidingen getroffen: reisgidsen en flyers ingepakt, prijslijsten gemaakt, powerbank opgeladen, pinapparaat gecontroleerd. Verder hebben we thuis gezocht naar dingetjes voor de aankleding waarvan we wisten dat we ze hadden, maar waar lagen ze ook al weer? Uiteindelijk vind je ze dan op een plek waarvan je zeker wist dat je ze daar niet neer gelegd had. Gelukkig werden onze nieuwe rollup-banners ook op tijd geleverd. We realiseerden ons in Zweden dat we nieuwe nodige hadden omdat de vorige stuk was gegaan. Internet is dan enorm handig, in Zweden ontwerpen en in Nederland laten drukken en bezorgen. Vanmorgen zit (of zat) onze auto in ieder geval vol met spullen voor de markt.

Voor het opbouwen hebben we een duidelijke taakverdeling, samen brengen we de spullen naar de stand, daarna breng ik de auto naar de parkeerplaats en Suzanne richt de stand in. Als ik dan terug kom is het mijn taak om zoveel mogelijk overal vanaf te blijven totdat alles op de juiste plek staat. Wat mij dan de gelegenheid geeft om alvast een rondje over het terrein te maken.

Als alles staat maken we een rondje over het terrein om even bij te praten. Daarna nemen we nog even onze taakverdeling door voor de dag door en is het wachten op de bezoekers. Iedere keer is het weer spannend: wie komen er langs? wordt het druk?

Klik op het kaartje voor een grote formaat.

Dit jaar staan we op het middenterrein op standnummer 61. We hadden natuurlijk graag op plek 62 willen staan 🙂 maar die was al helaas vergeven.

Het belooft een mooie markt te worden. Zoals op de website van de Scandinaviëmarkt staat:

Naast een bomvol marktterrein met meer dan 70 kramen met alles wat Scandinavië te bieden heeft op het gebied van WONEN & DESIGN • ETEN • OUTDOOR & REIZEN • MODE & HANDVAARDIGHEID, is er voor de bezoekers van de Scandinavië Markt 2019 weer een super leuk en interessant aanvullend programma samengesteld. Iedereen is van harte welkom, voor jong en oud is er van alles te doen en te zien!

Wil je dit weekend iets “mysigs” doen? Kom naar de Scandinavië Markt!

De Scandinavië Markt is op zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur op het terrein van Museum Schokland. Meer informatie vind je op de website van de Scandinavië Markt.