In december vorig jaar kregen we een uitnodiging voor de Europese Campingbeurs die georganiseerd wordt door Karsten Travelstore in Zwaag. Onze eerste reactie was “Oh? Waarom wij? Zouden we Karsten Travelstore ergens van moeten kennen? Waar ligt Zwaag?”. Onze parate kennis schoot hier te kort. We kamperen wel eens maar dan gebruiken we ons piepkleine popup-tentje. Het plaatsje Zwaag konden we ons uit onze topografielessen ook niet herinneren. Na wat Googelen bleek dat Zwaag een dorpje is in de gemeente Hoorn en dat Karsten Travelstore een grote kampeer- en outdoorwinkel is van ruim 10.000 m². De meer ervaren kampeerder zal Karsten kennen van de Karsten Tent.  Via de e-mail hebben we de nodige vragen gesteld en even later zat onze aanmelding in de digitale brievenbus.

In december leek 30 maart nog ver weg. maar na onze vakantie in februari werd het tijd om te gaan nadenken over onze aanpak voor deze beurs. We wilden graag iets doen met Hem62 Travel en mensen hun eigen vakantie laten samenstellen. Formulieren met aankruisvakjes vonden we te saai en een gewone flyer of brochure was het ook niet. We wilden graag mensen op onze stand laten zien wat er mogelijk is. Zo ontstond het idee om een bord te maken met allemaal kaartjes. Hem62 Travel is nu portable. Op de website van Hem62 Travel staat een knop “Dit wil ik” en als je je vakantie samenstelt op het bord pak je de kaartjes van de dingen die bij jouw vakantie horen. Zo stel je digitaal of analoog jouw vakantie samen. Als je de kaartjes bij ons inlevert ontvang je van ons per e-mail een voorstel voor jouw vakantie.

Je eigen vakantie samenstellen.

Gisteren zijn we naar Zwaag gereden. We liepen wat onwennig de winkel in en vroegen ons af hoe ze dit aan gingen pakken, een beurs in een winkel. Gelukkig werden we vriendelijk ontvangen door Vincent en Tonny en na de eerste kennismaking gingen we op zoek naar onze plek. Het was even zoeken hoe we dingen zouden gaan neerzetten zo midden in een winkel maar uiteindelijk stond alles toch goed.

Onze plek

Overzicht, nog niet alle plekken zijn gevuld.

Vandaag is de beurs en we zijn erg benieuwd naar de reacties. Het belooft een gezellige beurs te worden! Wij hebben er zin in!

Wil je meer weten over Zweden, je vakantie in Zweden met ons samenstellen, zoek je een reisgids over Värmland of Dalarna of een doeboek voor op de achterbank, kom langs op de Europese Campingbeurs bij Karsten Travelstore!

Toegang: Gratis
Locatie: De Oude Veiling 56 in Zwaag
Vrij Parkeren in de nabije omgeving, incl. 2 invalide parkeerplaatsen
Openingstijden: 10.00 uur tot 17.00 uur