Vandaag verschijnt er een andere Lördagsmys. Dit weekend staan we namelijk op Scandinavië-XL in Hoevelaken. Daar waar ik op vrijdag begin te schrijven en we op zaterdagochtend bij de koffie de laatste dingen corrigeren zit dat er niet in.

Gistermiddag zijn we al naar Euretco Expo in Hoevelaken gegaan om op te bouwen. De auto zat vol tjokvol, een opvouwbare bolderwagen, banner, flyers, boeken, bakken, elandgewei, houten eland, folderstandaard, kleden etc. En dan heb je nog de dingen die je niet op de stand ziet maar op de achtergrond wel nodig zijn, schaar, tape, touw, lint, klemmen etc.

We waren niet de enigen die aan het opbouwen waren. Er was al veel bedrijvigheid rond de expo: busjes en auto’s werden geparkeerd en met karretjes werd van alles en nog wat naar binnen gereden. Het is leuk om te zien hoe zo’n beurs opgebouwd wordt. Iedereen doet zijn best om alles een mooie plek te geven.

Alles krijgt een plekje

Ook wij waren druk in de weer. We stalden alles uit op onze tafels en vervolgens werd alles heen en weer geschoven voordat het op zijn plek stond. Daarna keken we we van een afstandje naar het geheel en werden sommige dingen toch weer verplaatst. Dit ritueel herhaalde zich een aantal keren totdat we tevreden waren. Ik weet zeker dat we vandaag dit ritueel nog een paar keer herhalen en de nodige dingen een centimeter naar rechts of links gaan schuiven.

Als om tien uur de deuren open gaan voor het publiek staat echt alles goed. Op dat moment verandert ook de sfeer op de beurs. In plaats van druk zijn met de eigen spullen is er aandacht voor de bezoekers.

Dus geen rustige mysiga zaterdagochtend voor ons maar gewoon aan het werk. We mogen twee dagen lang met veel plezier en enthousiasme op onze stand staan. Op onze stand vind je alles over Hem62 Travel en onze aanbod aan reizen naar Zweden. En natuurlijk presenteren we onze allernieuwste reisgids: Dalarna, rondom het Siljan! Als je over de beurs loopt kom je ons vanzelf tegen, mocht dat niet zo zijn, ons standnummer is B05.

Bij deze de uitnodiging om een bezoek te brengen aan het mysigaste evenement voor dit weekend: Een heel weekend lang kun je genieten van het beste dat het noorden te bieden heeft op Scandinavië-XL.

Scandinavië-XL

Euretco Expo Hoevelaken
Koninginneweg 1
3871 JZ Hoevelaken

zaterdag 27 oktober 2018 10-17 uur
zondag 28 oktober 2018 10-17 uur
Dagkaart € 7,50
TWEEdagenkaart € 12,-
t/m 12 jr gratis