Dit is de laatste lördagsmys van 2019, we gaan er even tussenuit, maar in januari is de lördagsmys weer terug. Dit betekent niet dat je de rest van het jaar zonder leuke weetjes en mooie foto’s moet zien door te komen. Morgen is het 1 december en om in de kerststemming te komen hebben we een speciale Hem62 Julkalender gemaakt. Iedere dag openen we een vakje van onze Hem62 Jul Kalender met daarin een klein cadeautje in de vorm van een weetje, een filmpje, knutselproject, recept of …

Je kunt de Hem62 Julkalender iedere dag te bezoeken of ons volgen op Facebook of je inschrijven op de speciale Julkalender nieuwsbrief.

Hem62 organiseert vakanties naar Värmland en schrijft reisgidsen over Zweden. Onze reisgidsen over Värmland en Dalarna zijn te bestellen in onze webshop.
Ons vakantieaanbod vind je op deze website.

Elke zaterdag verschijnt er op onze blog een “lördagsmys”. Lördag is zaterdag. Het werkwoord mysa betekent iets leuks, plezierigs of gezelligs doen. Onze blog houden we “mysig”, geen diepgravend achtergrondartikel, maar gewoon iets leuks over Zweden. De blog kan over een weetje gaan, een verhaal dat hoort bij een van onze foto’s of een onderwerp wat onze blog nog niet gehaald heeft. Mocht je een suggestie hebben dan mag je dat ook laten weten.