De afgelopen weken zijn we druk geweest met allerlei spullen te verzamelen voor in het huis. De bedoeling is om alle grote meubels in Zweden te kopen. Maar aangezien we de eerste dag aan het eind van de middag zullen aankomen moeten we wel matrassen, dekbedden, en beddengoed meenemen. De matrassen hebben we bij Ikea gekocht en in Zweden zullen we dan, ook bij Ikea, de bedden erbij kopen.
En verder moeten er natuurlijk ook gordijnen voor de ramen komen dus die heb ik de afgelopen weken genaaid (pffff na 14 gordijnen ben ik er wel achter dat dit niet mijn nieuwe hobby gaat worden).
En ook Sinterklaas deed een flinke duit in de zak zodat er nu op zolder een hele berg ligt die mee moet. Maar we hebben  een dakkoffer gekocht dus dat gaat vast lukken……hoop ik.

En wat we ook nog heel leuk vinden is dat we met oud en nieuw al onze eerste gasten hebben! Vrienden komen die week om samen oud en nieuw te vieren én natuurlijk om het huis te zien. Ik heb hier erg veel zin in want wij vinden ons huis natuurlijk helemaal geweldig maar dan is het nóg leuker als je dat dan ook aan iedereen kunt laten zien.