Tot nu toe weten maar weinig mensen met welk plan we de afgelopen week rondliepen. Gisteren hebben we het alleen nog maar aangekondigd en we merkten dat er veel mensen nieuwsgierig waren naar wat we gingen doen. We kunnen in ieder geval stellen dat het volgende in ieder geval niet ons plan is: een B&B, emigreren (nog niet), een camping, een houtzagerij, schapen houden,  kanoverhuur, een gatukök of een jamfabriek.

Teamfoto 🙂

Wat is het dan wel?

Onze nieuwe project is Hem62 Travel.

Hem62 Travel is een kleinschalige reisorganisatie met een passie voor Zweden die complete vakanties in Värmland aanbiedt. We combineren daarbij mooie accommodaties en activiteiten die je laten genieten van deze unieke natuur.

Je kunt bij ons terecht voor een complete vakantie maar we kunnen ook alleen een activiteitenpakket verzorgen. We willen onze klanten laten kennismaken met de ongerepte natuur van Värmland. We werken met kleinschalige aanbieders die we persoonlijk kennen en die je de wildernis van Värmland als geen ander kunnen laten beleven. We hechten aan persoonlijk contact met onze klanten, hebben oog voor hun wensen en leveren maatwerk als dat nodig is.

Ons aanbod voor onze klanten is meer dan alleen het regelen van de vakantie. We zorgen voor een persoonlijke reisgids waarin je die informatie vindt die je nodig hebt voor je vakantie aangevuld met extra tips. De afstanden in Zweden zijn groot en onderweg van A naar B is er veel meer te zien. Voor ons geldt: de reis is net zo belangrijk als de bestemming.

We beginnen klein en we zorgen voor een mooi aanbod waarvan wij overtuigd zijn dat je Zweden op zijn mooist gaat ervaren. De komende weken gaan we aan het werk om Hem62 Travel verder vorm te geven. Al nieuwsgierig? Kijk op de pagina van Hem62 Travel.

Voor de zomer staan we nog op een tweetal beurzen in Nederland:

Hier presenteren we natuurlijk onze reisgidsen maar ook Hem62 Travel. Wil je meer weten en ons zelf spreken verwelkomen we je graag op onze stand.

We zijn gestart met een klein aantal partners. Als je activiteiten en/of accommodaties aanbiedt in Värmland en je bent geïnteresseerd in een samenwerking willen we graag om tafel.