Gisteren was een grijze wat druiligere dag en zijn we naar Karlstad gegaan om te winkelen. Het regende flink en na een bezoek aan het winkelcentrum Välsviken besloten we het centrum van Karlstad te laten voor wat het was en zijn naar Bergvik gegaan. Dat winkelcentrum was in ieder geval overdekt. Toen we klaar waren met inkopen zijn we wat gaan eten bij de Chili & Wok om vervolgens weer naar Stöllet te rijden.

In Bergvik

Onderweg namen we onze lopende projecten door, maakten nieuwe plannen voor dit jaar en Suzanne was aan het appen met iemand voor de uitbreiding van ons netwerk in Zweden. Plotseling zei ze “Stond die bok daar altijd al?”, ik keek rond en zag een eindje van de weg het beeld van een bok en een Coop Nära. Waar waren we? Even later zag ik een bordje “61”. Het was donker, grijs, het miezerde en we waren zo druk aan het praten dat we de afslag naar de 62 ruimschoots voorbij waren gereden.

We konden keren en terugrijden naar de afslag, wat nog een heel eind was of een route binnendoor nemen. Na overleg besloten we door te rijden en de binnendoor route te nemen. We kwamen terecht op smalle weggetjes waar de sneeuwschuiver duidelijk minder vaak kwam. Vaak reden we over een soort drab van sneeuw en ijs waar ook onze auto af en toe het spoor kwijt was.

Glibberen
Grijs met heel af en toe een verlicht huisje.

Uiteindelijk kwamen we aan in het dorpje Gräsmark. Vanaf hier was het voor ons bekende weg. Aanzienlijk later dan gepland waren we thuis, maar we hebben onze lopende projecten en nieuwe plannen voor Hem62 wel goed door kunnen nemen!

We naderen de bewoonde wereld weer.
We waren ook nog wat dingen vergeten, gelukkig was de ICA in Torsby nog open.

Mocht iemand zich bij het lezen van deze blog aangesproken voelen omdat hij/zij met ons zat te appen: het is niet erg, zo ontdekken wij ook weer eens wat nieuws 🙂