Vandaag zijn we gaan sneeuwschoenwandelen in Tiomilaskogen. We hadden nog een korte wandeling die we graag wilden lopen in de buurt van Nordsjö. Toen we met de auto onderweg waren na het startpunt werd snel duidelijk dat er op deze weg de aflopen dagen nog niemand gereden. De laag sneeuw was gelukkig niet zo dik dat we er niet door konden en zo reden we genietend van de omgeving naar het startpunt van de route.

Bij het startpunt deden we onze sneeuwschoenen aan, pakten de stokken en gingen op pad. We waren helemaal alleen en ook de eersten die sinds de sneeuw er lag deze route gingen wandelen. Door de sneeuw was het pad niet meer te zien en volgden we de markeringen. Bij iedere markering zorgden we ervoor dat we de volgende ook al hadden gezien. Op deze manier wandelen is best wel pittig maar o zo mooi.


 

Wil je ook eens sneeuwschoenwandelen in de bossen van Värmland? Dat kan bij Rob´s Snowshoe Adventure. Kijk voor meer informatie op onze website. Je gaat dan met een ervaren gids op pad. De huur van sneeuwschoenen is bij de tocht inbegrepen.
(de wandelingen zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar)

We kunnen ook een hele wintervakantie voor je verzorgen, inclusief knusse stuga en winteractiviteiten.