Sinds 2009 hebben we een thuisbasis in Zweden en begon onze blog avontuur. In het begin schreven we persoonlijke verhalen voor familie en vrienden. Later werden dit steeds vaker artikelen met toeristische tips en informatie. Door de jaren heen kwamen daar interviews, recepten, een adventkalender en nog veel meer bij. De blog geeft een mooi chronologisch beeld van onze avontuur en als je ze allemaal terugleest zie je hoe wij in meer dan 10 jaar veranderd zijn.

De verzameling berichten is echter zo groot geworden dat dingen moeilijk terug te vinden zijn, zoals “wat was ook alweer die mooie plek?”, “welke wandeling was dat?” enz.  De laatste tijd ontstond dan ook de behoefte om alles samen te brengen en toegankelijker te maken voor onze lezers. Hieruit is Hem62 Magazine ontstaan, dé plek om op je computer, tablet of telefoon Zweden te ontdekken!

We gaan geen nieuwe artikelen meer toevoegen aan deze blog. Alles wat we nu schrijven doen we in het Hem62 Magazine.

Onze nieuwsbrief abonnees ontvangen voortaan elke zaterdag de Hem62 Magazine nieuwsbrief. Als je nog niet geabonneerd was op de nieuwsbrief dan kun je je aanmelden op de website van Hem62 Magazine.

We hebben al heel veel artikelen uit de blog overgezet naar Hem62 Magazine. De komende periode zullen we nog meer artikelen uit onze blog overzetten naar Hem62 Magazine zodat ook deze vindbaar zijn. De lördagsmys zoals die iedere zaterdag verschijnt vind je natuurlijk in Hem62 Magazine en de nieuwsbrief.

Nu rest natuurlijk nog één vraag:

Waar vind ik Hem62 Magazine?