Het is zaterdag, de week dat de ouders van Suzanne in Stöllet zouden zijn zit erop. Het was een erg gezellige week met zijn allen. We hebben veel gelachen, gewandeld en gezien. Wat dat betreft heeft Zweden zich voor onze gasten van haar beste kant laten zien, stralend weer, twee elanden, mooie meren, sneeuw, watervallen etc. Vandaag vertrekken ze met Ryanair vanaf Oslo Rygge naar Eindhoven. Wij blijven met ons viertjes nog een week in Stöllet.

Ondertussen hebben we alle drie de vliegvelden rondom Oslo gezien, Torp, Gardermoen en Rygge. Rygge is gemakkelijk in 3,5 uur te bereiken, verder vliegt sinds kort Ryanair goedkoop vanaf Eindhoven en Weeze hier naartoe.

Nadat we iedereen hadden uitgezwaaid zijn we naar het Zoölogisch Museum in Oslo gegaan, anders zouden we echt de hele dag alleen maar in de auto zitten. Bij het museum horen ook een geologisch museum en een botanische tuin. Het is geen groot museum en ook niet heel spectaculair, wel is het leuk om alle opgezette dieren van dichtbij te kunnen bekijken.