Zondagmorgen hebben we nog even alles in huis schoongemaakt en zijn richting Oslo Torp vertrokken. Maar na 5 km stonden we al weer stil. File in Zweden!  Na een tijdje stil gestaan te hebben konden we gelukkig verder rijden en zagen we ook waarom het stil stond. Er was een auto van de weg geraakt en zo de hoge sneeuwwal, die overal langs de kant van de weg ligt, in geschoven. De nacht ervoor had het flink gesneeuwd en nog niet overal was even goed geveegd.  Verderop zagen we nog 3 auto’s die op dezelfde manier in de berm beland waren. We zijn voorzichtig verder gereden en gelukkig bereikte we Oslo Torp zonder kleerscheuren.
De vliegreis ging prima tot aan de landing. De piloot had al gezegd dat het  “a bit windy”  was in Weeze maar niet dat er een flinke storm was. De landing ging dan ook erg hobbelend en we waren blij dat we weer veilig aan de grond stonden.
En zo belanden we dus van de sneeuw in de regenstorm, wat een overgang! Gelukkig ging de autoreis prima en waren we zondagavond om 9 uur weer thuis.
En nu gaat het gewone leven hier weer z’n gang én beginnen de voorbereidingen voor de meivakantie !