Dag 2 van Scandinavië-XL

Gisteravond waren we zoals gezegd “op” en het uurtje extra slaap was van harte welkom. Daarnaast reden we vanmorgen ook wat later naar Nijkerk, onze stand stond al klaar en afgezien van wat dingen aanvullen en rechtzetten hadden we daar geen werk meer aan. Onderweg hebben we de dag van gisteren nog een keer doorgenomen en waren we benieuwd hoe vandaag zou lopen.

Voor de opening is het nog rustig.

Toen de deuren open gingen waren we vrij snel in gesprek met bezoekers over Zweden, Värmland, reisgidsen, campings, B&B’s, vakantiehuizen en vakanties. De hele dag door hadden we op onze stand erg leuke gesprekken met bezoekers. Iedereen die vragen stelde hebben we advies op maat gegeven, een reisgids verkocht of de meest geschikte flyers uit onze verzameling meegegeven. Het was ook leuk om lezers van onze blog en volgers van onze facebookpagina te ontmoeten en gewoon even kennis te maken.

Op onze stand.

De dag vloog om en voor we het wisten was het tijd om in te pakken. Onderweg hebben we ook deze dag doorgenomen, door de vele gesprekken die we vandaag gevoerd hebben, hebben we ook weer nieuwe ideeën opgedaan. Kortom we hebben nog genoeg plannen voor de toekomst. Thuis maken we de balans op en inventariseren we de verkopen en of we nog genoeg flyers hebben want ook daar zijn er veel van weggevlogen.

Onze reisgids “Winter in Värmland” is nu ook onze webshop te koop. Dus mocht je niet in gelegenheid zijn geweest om naar Nijkerk te komen of na je bezoek gedacht hebben dat je toch graag een van onze reisgidsen wilt hebben, ze zijn bestelbaar via deze link: Hem62 webshop.

O ja, 9 en 10 december kun je ons weer ontmoeten op de Zweedse Kerstmarkt in Groningen.