Dag 1 van Scandinavië-XL

De eerst dag van Scandinavië-XL zit er op. Aan het eind van de dag waren “op”, maar wat was het leuk om er weer te staan. Op de heenweg hebben we onze aanpak doorgenomen en kijken hoe we dit keer zouden gaan werken. Eenmaal aangekomen in Nijkerk zijn we onze stand gaan opbouwen. Toen we tevreden waren en alles een plekje had hebben we even een rondje gelopen over de beurs. Het is leuk om rond te kijken en bekenden te ontmoeten en even bij te praten.

Onze stek, standnummer P02.

Even voor tienen kwam het eerste publiek binnen. We merken dat we veel energie krijgen van zo’n dag. Het is leuk om de verhalen te horen, vragen te beantwoorden en reisgidsen te verkopen. Op weg naar huis merkten we pas hoe vermoeiend zo’n dag is. We waren blij met het extra uurtje vanwege de wintertijd. Vandaag is dag 2 en we gaan weer met evenveel energie of misschien nog wel meer aan de slag.

Vanochtend hebben we besloten om ook alvast onze reisgids “Winter in Värmland” via onze webshop bestelbaar te maken. Dus mocht je niet in gelegenheid zijn om naar Nijkerk te komen of gisteren bij thuiskomst gedacht hebben dat je toch graag een van onze reisgidsen wil hebben, ze zijn bestelbaar via deze link: Hem62 webshop.